Find Arrangementer
Find flere oplevelser

Kommunale tilbud

Her kan du læse mere om Vejle Kommunes tilbud til borgere, der har eller har haft kræft, eller som vil vide mere om f.eks. rygestop. Vi er til stede i Knæk Cancer bussen og teltene 25. okt.


Rådgivningsteltet

Vejle Kommunes Kræftrehabilitering informerer om de mange forskelligartede tilbud i tidsrummet 11-19. Fra kl. 15-19 kan du desuden møde Hans, som fortæller om Naturkræfter, der er et tilbud til mænd, der har eller har haft kræft.
Hans tager sømblokken med, og du kan prøve kræfter med at hamre søm i. Desuden vil han instruere i nogle enkelte øvelser fra Naturkræfter. 

Om Kræftrehabiliteringen i Vejle Kommune:

Kræftrehabiliteringen i Vejle Kommune er for dig, der har eller har haft kræft. Du kan få træning og redskaber til at tackle fysiske og psykiske reaktioner på din sygdom. Formålet er at støtte dig til at genfinde dine egne ressourcer. Det hjælper dig med at komme igennem behandlingsforløbet, såvel som at genfinde fodfæste efter afsluttet behandlingsforløb.

Tilbuddet er for borgere i Vejle Kommune. Det er gratis, men det kræver, at du henvises af din læge. Se mere på www.vejle.dk/kurser 

Forebyggelsesteltet

Her kan du møde Vejle Kommunes rygestoprådgivere. Du kan få en snak om din rygning, hvordan den påvirker din krop, og hvordan du kan ændre dine vaner. Vi kan også måle dit kulilteniveau i blodet. Hør tillige om Vejle Kommunes gratis tilbud om hjælp til rygestop.

Om rygestoptilbud i Vejle Kommune:

Med rygestoprådgivning og rygestopmedicin øges dine chancer for succes med et rygestop hele fem gange i forhold til rygestop uden hjælp. Vejle Kommune tilbyder gratis hjælp til rygestop. Vi starter løbende nye forløb op, både formiddag og eftermiddag.

Du kan tilmelde dig ved at sende en sms med teksten SUND NU til 1910. Se i øvrigt mere på www.vejle.dk/rygestop.