Find Arrangementer
Find flere oplevelser

Vejlukning

Hvilke veje er lukket, og hvornår på dagen? Og hvad med parkering? Du får overblikket her

I forbindelse med afviklingen af kongeetapen i PostNord Danmark Rundt fredag den 23. august vil trafikken i Vejle midtby generelt være ekstra belastet. I målområdet ved Pedersholm vil flere veje være lukket det meste af dagen, og der vil også være vejlukning af Jellingvej i en kortere periode.

Post -Danmark -Rundt ,-Kongeetapen ,-akkreditering -Danmarks -Cykle -Uniond 

Trafikken generelt under kongeetapen 23. august
Så længe etapen er i gang vil der være midlertidige vejspærringer i det område, hvor løbet foregår, så det kan afvikles på sikker vis. Det betyder, at politi og officials i løbet af dagen vil standse trafikken kortvarig indtil feltet og løbskaravanen har passeret. Derfor er det vigtigt at være opmærksom på, at trafikken, specielt i Vejle midtby, fredag eftermiddag vil være mere belastet end normalt.

Men de midlertidige vejspærringer betyder også, at det er muligt at færdes på de veje, hvor der ikke er permanente vejlukninger. De permanente vejlukninger er udelukkende i målområdet ved Pedersholm. Derudover vil Jellingvej være spærret i op til 30 min.

Få overblikket over, hvor og hvornår feltet forventes at kommer her.

Vejlukning: Målområdet
Følgende strækninger er berørt af vejlukning i målområdet (klik på kortet for stort billede):

Præsentation 1 Vejlukning

Bemærk: Alle sideveje til Pedersholm Allé spærret fra kl. 16.00-18.00 den 23. august.

Vi anbefaler så lidt trafik i området som muligt på dagen. 

Jellingvej
Jellingvej er spærret den 23. august i op til 30 min i tidsrummet kl. 16.00 - 17.00. (klik på billedet for stort kort). Det helt præcise tidspunkt for vejlukningen er afhængig af farten i feltet. 

Jellingvej Spærret

Vigtigt
PostNord Danmark Rundt opfordrer til, at hunde holdes i kort snor og små børn i hånden, når både reklamekaravanen, feltet og holdbilerne suser forbi. Det gælder især de steder på ruten, hvor der ikke er afspærring. Publikum langs ruten skal venligst følge anvisninger fra løbets officials, der står for sikkerheden. Vær opmærksom på, at reklamekortegen af sikkerhedsmæssige årsager kun kaster gaver ud til publikum i højre side af kørselsretningen.

Trafikinfo fra Sydtrafik
Vejlukninger i Vejle midtby betyder desværre også, at nogle busruter er ændret den 23. august, og man skal generelt forvente forsinkelser i løbet af dagen. 

Politiet foretager ad hoc reguleringer i de områder i og uden for Vejle by, hvor rytterne cykler. Det kan ikke forudsiges, hvor og hvor meget, det vil påvirke busdriften, men der vil helt sikkert være forsinkelser. 

Få overblikket over de berørte ruter her, hvor Sydtrafik også løbende vil opdatere med eventuelle ændringer

Spørgsmål om vejlukning
Har du spørgsmål til vejlukningen den 23. august kan du kontakte Vej & Park på 76 81 23 16.

24 timers p-kort til berørte beboere
Flere veje omkring målområdet vil være lukket, og dermed vil muligheden for parkering også være reduceret.

I det omfang det er nødvendigt, er det muligt at få tilsendt et p-kort til 24-timers gratis parkering gældende for den 23. august på kommunens parkeringspladser. For at få et p-kort skal du sende en mail til vejogpark@vejle.dk med navn og adresse. Tilbuddet gælder alle beboere på:

  • Lille Bjerggade
  • Sdr. Villavej
  • Kiddesvej
  • Koldingvej nr. 1-151
  • Søndermarksvej nr. 1-157
  • Fredericiagade
  • Jagtvej
  • Foran Møllen
  • Teglgaardsvej
  • Store Bjerggade

P-kortet bliver udsendt elektronisk i perioden 5. - 23. august. Kortet skal printes ud og placeres synligt i bilens forrude.

Parkeringsmuligheder for gæster
Der er 2 timers gratis parkering i Vejle Kommunes to parkeringshuse P-hus Tróndur og P-hus Albert. Husene rummer i alt næsten 600 parkeringspladser.

Du kan søge efter parkeringsmuligheder på  www.vejle.dk/parkering 

Parkering Vejle