Find Arrangementer
Find flere oplevelser

Vejlukning

Hvilke veje er lukket, og hvornår på dagen? Og hvad med parkering? Du får overblikket her

I forbindelse med afviklingen af kongeetapen i PostNord Danmark Rundt den 2. august vil trafikken i Vejle midtby generelt være ekstra belastet. I målområdet ved Pedersholm vil flere veje være lukket det meste af dagen, og der vil også være vejlukning ved Jellingvej og Grejsdalsvej i en kortere periode.

 

Trafikken generelt under kongeetapen 2. august
Så længe etapen er i gang vil der være midlertidige vejspærringer i det område, hvor løbet foregår, så det kan afvikles på sikker vis. Det betyder, at politi og officials i løbet af dagen vil standse trafikken kortvarig indtil feltet og løbskaravanen har passeret. Derfor er det vigtigt at være opmærksom på, at trafikken, specielt i Vejle midtby, torsdag eftermiddag vil være mere belastet end normalt.

Men de midlertidige vejspærringer betyder også, at det er muligt at færdes på de veje, hvor der ikke er permanente vejlukninger. De permanente vejlukninger er udelukkende i målområdet ved Pedersholm og ved krydset ved Grejsdalsvej og Jellingvej.

Få overblikket over, hvor og hvornår feltet forventes at kommer her.

Vejlukning: Målområdet
Følgende strækninger er berørt af vejlukning i målområdet (klik på kortet for stort billede):

Målområdet Med Tider

Vi anbefaler så lidt trafik i området som muligt på dagen. 

Flere veje omkring målområdet vil være lukket, og dermed vil muligheden for parkering også være reduceret.

Vejlukning: Jellingvej og Grejsdalsvej
Jellingvej og Grejsdalsvej lukkes den 2. august i op til 30 min i tidsrummet kl. 16.00 - 17.00. (klik på billedet for stort kort). Det helt præcise tidspunkt for vejlukningen er afhængig af farten i feltet. 

Vestbyen Vejlukning

Trafikinfo fra Sydtrafik
Vejlukninger i Vejle midtby betyder desværre også, at nogle busruter er ændret den 2. august, og man skal generelt forvente forsinkelser i løbet af dagen. 

Politiet foretager ad hoc reguleringer i de områder i og uden for Vejle by, hvor rytterne cykler. Det kan ikke forudsiges, hvor og hvor meget, det vil påvirke busdriften, men der vil helt sikkert være forsinkelser. Der cykles bl.a. i Bredsten, på Bredstenvej, i Skibet, på Jellingvej mellem Gl. Kongevej og Hopballevej (Hørup), Nørre Vilstrup, Ribe Landevej samt rundstrækningen Koldingvej-Pedersholms Allé-Ribe Landevej-Koldingvej.

Få overblikket over de berørte ruter her, hvor Sydtrafik også løbende vil opdatere med eventuelle ændringer

Spørgsmål om vejlukning
Har du spørgsmål til vejlukningen den 2. august kan du kontakte Vej & Park på 76 81 23 16.

24 timers p-kort til berørte beboere
I det omfang det er nødvendigt, er det muligt at få tilsendt et p-kort til 24-timers gratis parkering gældende for den 2. august på kommunens parkeringspladser. For at få et p-kort skal du sende en mail til darch@vejle.dk med navn og adresse. Tilbuddet gælder alle beboere på:

 • Lille Bjerggade
 • Sdr. Villavej
 • Kiddesvej
 • Koldingvej nr. 1-151
 • Søndermarksvej nr. 1-157
 • Fredericiagade
 • Jagtvej
 • Foran Møllen
 • Teglgaardsvej
 • Store Bjerggade

P-kortet bliver udsendt elektronisk i perioden 22. juli - 2. august. Kortet skal printes ud og placeres synligt i bilens forrude.

Parkeringsmuligheder for gæster
Der er 2 timers gratis parkering i Vejle Kommunes to parkeringshuse P-hus Tróndur og P-hus Albert. Husene rummer i alt næsten 600 parkeringspladser.

Du kan søge efter parkeringsmuligheder på  www.vejle.dk/parkering 

Parkering Vejle