Find Arrangementer
Find flere oplevelser

PostNord Danmark Rundt - september

Endnu et cykel-drama venter på Kiddesvej. Festen starter i Egtved.

  •  

Etapens afslutning er en tro kopi af sidste års krævende rute med mange stigninger. Dermed skal rytterne igen klatre sig til toppen af Gl. Kongevej/Chr. Winthersvej, som er løbets stejleste stigning.

Arrangementer, tidsplan og vejlukninger:

 

Kongetapen 2017
Torsdag den 14. september er Vejle endnu engang målby, når den 27. udgave af PostNord Danmark Rundt skal køres. Løbets 3. etape til Vejle bliver identisk med sidste års etapeafslutning - en historisk hård og krævende rute der fører rytterne ind til den klassiske rundstrækning på Kiddesvej. Den krævende rute betyder, at kongeetapen igen i år med garanti kommer til at spille en afgørende rolle, når den samlede vinder skal findes i Danmarks største sportsbegivenhed.


Fra Otterup til Vejle: 180 km og 1800 højdemeter
Årets kongeetape starter i Otterup på Nordfyn og er løbets hårdeste, med mere end 1.800 højdemeter fordelt på mange hårde og stejle stigninger. Fra Egtved bliver det ekstra kuperet op og ned gennem Vejle Ådal ved Tørskind, Vork og Ravning. Efter Bredsten forceres den hårde Østengård-stigning inden Vejle rundes for første gang for at klatre op ad dagens værste udfordring på Gl. Kongevej/Chr. Winthersvej. Retur ud i Vejle Ådal over Hopballe, Jennum, Skibet og Nørre Vilstrup.  Rundstrækningen i Vejle er blevet en klassiker med bakken på Gl. Ribevej og Koldingvej efterfulgt af 21 procent-stigningen på Kiddesvej, der hvert år splitter feltet fuldstændigt.


Del din oplevelse med #Vejle #PNDKR17 og #TourstartDK

Du kan dele din PostNord Danmark Rundt oplevelse på Twitter, Facebook og Instagram med #PNDKR17 #TourstartDK og #Vejle. Så støtter du samtidig det danske Tour de France-bud, der skal bringe det store franske etapeløb til Danmark i 2020 eller 2021. 


Holdene 2017 (foreløbig)

Team PostNord Danmark
Trek Segafredo (Worldtour Team)
Astana Pro Team (Worldtour Team)
Team Sunweb (Worldtour Team)
Direct Energie (Pro Continental Team)
Cofidis Solutions Credits (Pro Continental Team) 
Wanty-Groupe Gobert (Pro Continental Team) 
Team VéloCONCEPT (Continental Team)
Team Giant Castelli (Continental Team)
Riwal Platform Cycling Team (Continental Team)
Team Almeborg-Bornholm (Continental Team)
ColoQuick-Cult (Continental Team)