Find Arrangementer
Find flere oplevelser

For arrangører

Markedsføring af dine arrangementer og begivenheder

Har du et arrangement eller begivenhed af bred interesse, så har du mulighed for at få det markedsført her på Oplev.vejle.dk eller på vores Facebookside. Du har også mulighed for at få en annonce i en kalender, som udgives i hæfteform hver måned, ligesom du kan annoncere på de digitale infoskærme på Horsensvej og Koldingvej i Vejle.

Annoncering på digitale informationsskærme på Koldingvej og Horsensvej

Kalender i hæfteform
Hver måned udkommer en kalender i hæfteform. Hæftet samler tilbud indenfor kultur og fritid i hele kommunen. Kalenderen er gratis og kan fås i butikker, biblioteker, kulturinstitioner m.fl. i hele kommunen. Du kan også få dit arrangement med i kalenderen - en annonce koster ca. 1.500 kr.

Læs mere om kalenderen her

 

Tilføj dit arrangement på oplev.vejle.dk

Du kan tilføje dit arrangement her på oplev.vejle.dk - det er gratis - se hvordan her

 

Arrangementer og/eller aktiviteter til forsiden af OplevVejle og kommunens officielle Facebookside       

Har du et større arrangement, som har bred interesse, så har du mulighed for at få det på forsiden af OplevVejle.dk eller på Vejle Kommunes officielle Facebookside: www.facebook.com/vejlekommune.

Send mail, billede og evt. video og link til hjemmeside, hvor der kan læses mere om arrangementet/aktiviteten til  oplevelser@vejle.dk

 

Det er nemt at få lov til at lave arrangementer i kommunen, men der er mange ting, der skal tages stilling til undervejs. Derfor har vi samlet en række praktiske råd i en Eventmanual.

Her finder du Eventmanualen