Find Arrangementer
Find flere oplevelser

Vejle - Skovlegeplads i Sønderskoven

Balancebaner og legeredskaber

  •  
  •  
  •  

Her findes udfordringer til alle aldersgrupper. Her er balancebane og legeredskaber som heste, biler, lastbiler og legehus. Til de større børn er der tarzanbaner, brandmandsstang, rutsjebane, gynger og meget mere. Legepladsen er nyrenoveret i 2019.

Her er også en cowboy-by og indianerlejrplads, med tipi og indhegning til hestene. Her er en  westerngade med overdækket madpakkehus, et opholdsareal med grill- og bålsted, et brændeskur med brænde, et handicaptoilet med vandskyllende toilet og selvfølgelig adgang for alle gæster.

 

Sønderskoven i Vejle

Kørselsvejledning:

Fra Vejle C køres sydpå ad Koldingvej. I lyskrydset ved Pedersholms Alle/Hyldevej drejes til venstre ind ad Hyldevej. For enden af Hyldevej drejes til højre ad Søndermarksvej. Følg vejen forbi Søndermarksskolen og drej til venstre efter skolen og umiddelbart derefter til højre. Nu er du på parkeringspladsen ved Søndermarkshallen. Fra bunden af P-pladsen er der en skovsti til legepladsen. En anden mulighed er at gå til Granhytten, der ligger mellem skolen og hallen, og følge Gran Allé i østlig retning.

 

Handicaptilgængelighed

På Sønderskovens legeplads kan du køre ind og parkere lige ved siden af skovlegepladsen hvis du er handicappet. 

Vær opmærksom på, at der ikke er handicapvenligt underlag, forstået på den måde, at arealerne består af sand og græs.