Find Arrangementer
Find flere oplevelser

Svampe i Økolariet

Spørg om svampe i Økolariet - mød svampe-eksperterne 5 mandage i efteråret

Det er nu, det er sæson for at samle spiselige svampe. Hvis du selv samler, eller gerne vil i gang med det, så kan det være, at du har nogle spørgsmål, som du gerne vil spørge en svampeekspert om? Det er lige det, du nu kan komme til, når Økolariet inviterer til Spørg om Svampe i Økolariet fem mandag eftermiddage her i løbet af sensommeren og efteråret. Her kan du møde svampeeksperterne og stille dine spørgsmål.

Fem mandage i efteråret vil der i tidsrummet kl. 15.30 - 17.00 være ekstraordinært åbent i Økolariet i Vejle, hvor en række svampeeksperter står til rådighed for at kunne hjælpe interesserede, der gerne vil have kontrolleret deres svampe, eller have råd og vejledning til det med at samle svampe.

Spørg om Svampe i Økolariet har åbent første gang mandag d. 16. september. Herefter vil der være et Spørg om Svampe arrangement hver mandag i perioden frem til og med mandag d. 14. oktober i efterårsferien. Arrangementerne foregår i Økolariets forhal, hvor der er gratis entré.

"Det er en lille gruppe af lokale svampeeksperter, der har stillet sig til rådighed i deres fritid, så det er blevet muligt at tilbyde arrangementet.", fortæller naturvejleder Finn Lillethorup fra Økolariet. "Vi er glade for initiativet, da vi ved, at der er mange, der spørger til svampe her i efteråret. Vi bakker op omkring initiativet ved at stille Økolariet til rådighed til afvikling af arrangementet".

Svampeeksperterne vil efter mandagenes Spørg om Svampe holde en workshop for svampe-nørder, hvor de vil udveksle erfaringer og arbejde med bestemmelse af svampe, som de har fundet. Workshoppen foregår på initiativ af Foreningen til Svampekundskabens Fremme.

Spørg om Svampe i Økolariet er et tilbud til alle, der interesserer sig for at samle spisesvampe - både nybegyndere og garvede svampesamlere.

Vi håber på, at mange vil benytte sig af initiativet, og komme forbi og snakke med svampeeksperterne. 

Kontaktinformation: Naturvejleder Finn Lillethorup, Økolariet, tlf. 21 78 21 03 - mail finli@vejle.dk

Adresse: Økolariet, Dæmningen 11, 7100 Vejle