Find Arrangementer
Find flere oplevelser

Om

OplevVejle samler alle de unikke oplevelser, aktiviteter og events kommunen året rundt byder på.

Det er også her du kan finde information om vore skove, strande, legepladser, kulturinstitutioner og meget mere. Du kan booke en strand, skov, grønt område m.m. til et arrangement. Du kan søge efter et arrangement eller tilføje dit eget, ligesom vi gerne markedsfører dine begivenheder og arrangementer, der har bred interesse. Derudover kan du finde mere end 1.000 foreninger - uanset om du er til skak, motion eller noget helt andet i hele kommunen.

Du kan tilføje dit eget arrangement og få det vist på oplev.vejle.dk. Du har også mulighed for at få et arrangement på forsiden eller få dit arrangement på Pyloner ved Koldingvej og Horsensvej. 

Læs mere om mulighederne under "For arrangører".

Spørgsmål til arrangementer    

Har du spørgsmål til de enkelte arrangementer, så kontakt arrangøren af det pågældende arrangement.

Tekniske spørgsmål til www.oplev.vejle.dk     

Har du tekniske spørgsmål, kan du skrive til sonha@vejle.dk

 

Om oplev.vejle.dk
Oplev.vejle.dk er Vejle Kommunes webportal til at markedsføre og brande kommunens unikke oplevelser, aktiviteter, events, kulturinstitutioner, biblioteker, strande, skove, foreninger, svømmehaller, legepladser i by og skov, feriepas til skolebørn og meget mere.

Vi brander også Vejle som handelsby, med omtaler af arrangementer som Vejle By Night, Halloween og andre større begivenheder.

På portalen markedsfører vi også private udbyderes aktiviteter og events ligesom vi gerne linker til eksterne oplevelsescentre – som fx Givskud Zoo, Gorillapark etc.

På Oplev.vejle.dk kan borgere/arrangører selv oprette arrangementer og event eller deres forening i en database hos Kultunaut.dk. Disse data vises på oplev.vejle.dk og kan også fremsøges.

Forsiden bruger vi også til at markedsføre kommunens egne større arrangementer og events, som fx Vild Med Vand, PostNord Kongeetapen, Naturens Dag, begivenheder i Økolariet, på museerne, VisitVejle, VejleBibliotekerne og meget mere.