Find Arrangementer
Find flere oplevelser

Fodboldgolf

Der er 3 fodboldgolfbaner i kommunen.

  •  

Fodboldgolf er en blanding af golf, fodbold og minigolf, der stammer fra Skåne og kom til Danmark for seks syv år siden. Spillet har en voksende popularitet, fordi det kan spilles af alle aldersgrupper. Fodboldgolf-baner har 18 huller akkurat som i golf.

Golfkøllen er erstattet af en fod og golfbolden af en fodbold. Hver bane er unik og varierer i længde og sværhedsgrad. Spillet handler ganske enkelt om at  sparke bolden i hul på færrest mulige spark. Det tager typisk halvanden time at komme igennem banen.

                     

Givskud Fodboldgolf         

Engmarksvej 2, 7323 Give

Åbningstider: 1. april til 1. nov. alle ugens dage fra kl. 8-22. (se under arrangementer om banen er reserveret på www.givskudfodboldgolf.dk )

Efter en omgang fodboldgolf er der mulighed for at benytte grill hytte.

Priser for en dag på Givskud Fodboldgolf bane    
Børn (0-5 år) gratis Børn (6-14 år) 50 kr. pr. person Voksne (fra 15 år og opefter) 100 kr. pr. person

                    
                                
Vejle Fodboldgolf    

Lunden 2 7182 Bredsten
www.vejlefodboldgolf.dk

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Vejle-Fodboldgolf/130318383671957

Banen er åben fra solopgang til solnedgang og fra påskeferien til efterårsferien, begge inklusive. Det koster 100 kr. pr. voksen og 50 kr. for børn under 12 år at spille fodboldgolf Der er 18 forskellige forhindringer på banen, der er kuperet uden at være for bakket.

Der er er borde og bænke, så man kan bænke sig og nyde evt. medbragt mad. Der er små vogne, som folk kan transportere maden, ligesom der er en grill, som må benyttes gratis.


Vandel Fodboldgolf v/Vandel Gokart

Erhvervspark Vandel, Vandel Park 1, 7184 Vandel
www.vandelfodboldgolf.dk

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Vandel-Fodboldgolf/369002679788819?ref=hl

Vandel Fodboldgolf er en 18 hullers stor bane beliggende i et naturskønt område. De 18 huller er etableret i 3 forskellige højdeniveauer, med udfodringer som bunkers, rør og hultavler m.m. Alle hullerne har forhindringer, som kan præge resultatet af det endelige scorekort. Der er etableret dame/børne tee-sted på udvalgte huller, og banens standard foregår i samarbejde med greenkeepere fra golfsporten.

På fodboldgolfbanen finder du borde og bænke, hvor du kan nyde medbragte mad- og drikkevarer.