Find Arrangementer
Find flere oplevelser

Zoo og dyrehaver

I Vejle Kommune har du mulighed for at komme helt tæt på dyrene i naturen og i Zoo's.

  •  

Ta' hele familien med på safari i Givskud Zoo eller en tur i dyrehaven i Vejle og kom helt tæt på dådyr og hjorte. Eller måske skal turen gå til Skærup Zoo?

 

 

Løve

Givskud Zoo     
Løveparkvej 3, 7323 Give

Find tropehjelmen frem og gør jer klar til en hel dags safari. Fra den dyrerige savanne til den farlige køretur gennem løvernes territorier. Tag på opdagelse. I fællesskab kan I opleve, hvor forunderlig, sjov og spændende de vilde dyrs verden er. Bliv underholdt af de legesyge chimpanser og besøg store, stærke Samson i gorillaanlægget.

 

 

 Dyrehaven-2

Dyrehaven i Nørreskoven i Vejle

Helligkildevej, 7100 Vejle
Dyrehaven ligger i en del af den smukke Nørreskov. Dyrehaven blev indviet i 1948 og er åbent for publikum hele året rundt.
Her findes to hjortearter, dådyr og sika og det muligt at komme helt tæt på dyrene.
I Dyrehaven er det almindeligste træ bøgen, men der findes også andre både løv- og nåletræer.

I de store, gamle bøge kan en lang række af skovens beboer enten bygge rede selv eller finde naturlige huller, hvor de kan gemme sig. I Dyrehaven findes natuglen, hulduen og korttået træløber.

 

 

 

 Kinesisk-leopard-sne-h

Skærup Zoo         
Søndermarksvej 102, Skærup, 7080 Børkop


I Skærup Zoo kan du finde et fredfyldt åndehul og opleve omkring 75 fuglearter og 30 forskellige dyrearter - deriblandt sjældne Ozelotter og de legesyge vaskebjørne. De fleste dyr må fodres med specialfoder fra kiosken. Til de mindste børn er der indrettet legeplads.